Sveet

Ny tursti i Åsen sentrum.
Turen er 5 km lang.
Sommeren 2020 ble det satt opp gapahuk. Minner om at det er bålforbud her, ta heller med mat som kan nytes i og utenfor gapahuken. Fottøy: joggesko
Parkere ved klubbhuset og gå mot butikken. Gå under E6 og mot venstre, gå over brua og ta første gate til venstre, så til høyre opp bakken ( fållåtrøa) i boligfelt. Gå videre opp bakken til du kommer til Torhaugen gata, her går du til venstre, gå til enden av gate. Nå kommer du til en lekeplass, her starter blåmerkene. Nå starter stien. Følg stien, så kommer du til en lekeplass og flere grill hus. Stien går videre i skogen og over ei myr. Nå kommer du til en vei, følg veien til du kommer til en ny sti. Stien går i skogen og over et beite. Der er det to grinder. Så kommer du til kassen og en benk. Skriv deg inn i boka!! Her er det fin utsikt mot Stokkvola. Følg stien videre til du kommer til en vei. Ta så til venstre, følg veien til du kommer til Hoklingbakken. Gå så etter den asfalterte veien tilbake til klubbhuset. Turen kan gåes begge veier!! Du kan gå nedom Elveheim om du ønsker. God tur!!!

Denne turen kan du ta deler av med barnevogn og rullestol. Gå veien over brua, mot Hoklingen. Opp Hoklingbakken, så inn til høyre. Her er det et skilt. Følg blå merker. Du kommer deg til kassen. Her ser du Stokkvola.