Nesfjæra

En ny tur i dupvika er merket. Nesfjæra.
Turen kan du gå med joggesko eller goretex sko, da det er få plasser som er våte.
På turen kan du gå til 2 strender og en liten topp med fantastisk utsikt. Her ser du mot Trondheim, Skatval, Steinvikholmen og Frosta.
Turen har flere valg, du kan gå hele runden på 2,2 km. Du kan gå til den ene stranda og tilbake, da blir turen Ca 1 km. Stranda er veldig flott med bare runde steiner. 😃 Her er det fint på sommeren. Det er en plass å tenne bål. Minner om bålforbud.
Her kan du gå videre til neste strand, da går du hele stranda bortover, så opp en bakke, på en grusvei. Så kommer du til et kryss, her kan du gå ned til neste strand og utsikts topp, da blir turen 1 km lengre. Eller gå tilbake til P plass. Da blir turen kortere. Da blir turen 1,5 km.
Om du ønsker å gå opp til utsiktspunkt går du opp ved hytta som er på stranda. Her er det merket til toppen og videre tilbake til p plass. Her går du i fin skog! Slik at det blir en rundtur.

For å komme til denne flotte turen kjører du til Åsenfjord, mot Nes, Nordaunet, så mot hyttefeltet i løvtangen og djupvika. Parkere i bakken, på venstre side. Samme p plass som på djupvikrunden.

Har du lyst på en lengre tur kan du gå djupvikrunden og Nesfjæra på samme tur!! 😃 Da blir turen ca 6 km.

God tur!! 😃😃