Tur- Moslinan (fot)

Skihytta- Beitfeltet- Moslinan- Mosslinbukta
Fottur, enkel, 5km en vei. Skotøy: fjellsko eller goretex, da det er bløtt på deler av turen.

Turen starter ved skihytta, alternativt kjør mot Beitfeltet og start der hvor sti til Slettvollan tar av fra vei(skilt). Turen er merket.

Følg veien tilbake fra skihytta, alternativt gå lysløypa og ta vei opp mot Beitfeltet – skilt Moslinan (ca 600m). Følg vei videre mot Beitfeltet, ta ikke av til Slettvollan men gå helt til grind opp til Beitfeltet. Ta til venstre, skilt mot Moslinan.

Turen går videre over myr og skogsterreng.Ved Matåsen ta til høyre(skilt Moslinan). Følg sti til nytt stikryss og følg skilt videre mot Mosslinan fra stikryss inne i skogen. Du kommer fram til utsiden av gjerde rundt Mosslinan og merking stopper her.

For å komme videre går du gjennom grind eller passerer gjerde via trapp. Gå over setervollen og til grind i nedre del av vollen. Om sommeren er det dyr på vollen og disse skal en ha stor respekt for. Skal en passere så bør en vurdere å gå rundt gjerdet. Passer grind i nedre del av vollen og følg vei til en kommer til parkering snuplass med skilt til Mosslinbukta. Fra her og til bukta er det merket.

Framme ved Mosslinbukta er det benk og grillplass.

Er turen for lang kan en snu hele veie og gå tilbake. For tilbaketur kan en følge tur fra Mosslinbukta til Skihytta. Denne går ned til Tillmyra ved Matåsen. Det er også mulig å parkere ved bommen på Tillmyra og den turen andre veien(fra Tillmyra til Mosslinbukta)