Hammervatnet rundtFottøy: goretex eller joggesko med grep. Det kan være bløtt på deler av turen.
Da er den gamle Hammervatnet rundt løypa blitt ryddet og merket på nytt. Stien ble først ryddet og merket i 1993 og 1994. Du kan gå og sykle rundt. Det er mange gå muligheter her!!Parkere ved Hoplatunellen eller i Fånnån, ovenfor gården til Svendgård.
Du kan gå fra Hoplatunellen Evt helt fra Evenhus, der du først går til Sukkertoppen. Om noen har lyst å sykle rundt er det en fin tur. Hele turen rundt vatnet er mellom 16 og 20 km. Gå fra Hoplatunellen til kassen og benken er det 2,6 km. Videre til Fånnån er det 2,4 km. Så fra Fånnån til Hoplatunellen uten Faarahøgda er det 5 km å gå.
Det henger en gammel kasse ved vannet før Fånnån, skriv dere inn her å!! Dette er en lett tur å gå etter fin sti og vei! Hærlig utsikt😃 Turen er godt merket!!
Prøv ut denne nye fine turen med å gå el sykle.
Om du sykler kan det være litt ulent noen plasser, så du må kanskje gå av sykkelen. Sykle inn mot Leangen og følg veien til enden.
Ønsker du en lang tur kan du gå til Hopla Aasen først, så Faarahøgda og Hammervatnet rundt etterpå. Starter du i Fånnån kan du å ta med Sukkertoppen på slutten. Fint å gå begge veier Evt ha to biler. Går du helt til Åsen kan du ta med Dullumrunden og Elvheim! Mange muligheter for å besøke flere kasser på en tur.

Ønsker dere alle en fin tur!!

Denne turen kan du ta deler av med barnevogn og rullestol. Du kan parkere i Fånnån og gå etter veien mot Hammervatnet. Det blir først vei og gress, så sti. Du kommer et stykke før det blir sti.
Et annet alternativ er å kjøre mot Frosta og parkere ved Leangen. Her kan du gå etter veien helt til kassen. Veldig fin utsikt over Åsen og Hammervatnet.


[contact-form][contact-field label=”Navn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Epost” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Nettsted” type=”url” /][contact-field label=”Melding” type=”textarea” /][/contact-form]