Min Idrett og FIKS

Min Idrett

Min idrett er en tjeneste levert av Norges Idrettsforbund  for deg som har en aktiv idrettshverdag enten du selv deltar på arrangementer eller du har barn og familie som gjør det. Med Min idrett kan du samle alle familiemedlemmer og få oversikt i idrettshverdagen. Du kan selv legge til familiemedlemmer i din profil, samle medlemskapene, melde på og betale for dine familiemedlemmer. Du kan selv verifisere og endre dine egne og din families personopplysninger i Min idrett. I tillegg til at du kan får en oversikt over dine ulike funksjoner og verv innenfor norsk idrett.

IL Aasguten vil at alle medlemmer skal være registrert i Min Idrett. Det forenkler innbetaling av medlemskontingent og treningsavgifter.

Følg denne linken for innlogging: https://minidrett.nif.no/

Har du en bruker her fra før av kan du logge inn, har du ikke, trykk “Ny bruker”

Når du har fått deg en bruker og logget inn, får du opp “Min Profil”. Her kan du legge til eventuelle barn og andre familiemedlemmer. Er det noe du lurer på kan du trykke på “Hjelp” øverst til høyre på siden. Her ligger mange tips for hvordan du bruker Min Idrett.

Når dere har lagt til familie, går dere inn på Medlemskap og klikker på navnet til barnet. Da skal Aasguten, IL dukke opp i en liste. Hvis man klikker på Aasguten, IL skal de ulike grenene vi har dukke opp i et felt til høyre. Der kan man hake av de aktivitetene barnet er med på. Deretter avslutter man med å trykke “Send søknad”.

 

FIKS

(Fotballens Informasjons- og KommunikasjonsSystem)

FIKS brukes av fotballstyret, trenere, rek.dommere og kretsdommere og lagkontakter.

Logg inn via denne linken:

https://fiks.fotball.no/FiksWeb/Login

Inn på siden ligger også brukermanualer.

Bruker til FIKS opprettes av fotballstyret. Mangler du bruker, bestill via kontaktskjema under:

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’Søknad om tilgang til FIKS’][contact-field label=’Etternavn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Alle fornavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Alle mellomnavn’ type=’text’/][contact-field label=’Fødselsdato’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Gateadresse/Postboks’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Poststed’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Event. kommentarer’ type=’textarea’/][/contact-form]