Kiosk og wc

Instruks kiosk v/Åsenhallen  

 

Formål:

  • Kiosken er til for å brukes av alle lag i fotballavdelingen, for salg av kaffe, saft og “nåkkå åttåt”, til inntekt for fotballavdelingen. Den inneholder et enkelt innredet kjøkken med kaffetrakter, vaffeljern, kaffekanne, frityrkokere og div andre kjøkkenredskaper.
  • Kiosken åpnes med nøkkelkort som er innlåst i nøkkelboks utenfor kiosken(mot levegg retning Bruse bhg.) Kode fåes ved forespørsel hos leder eller nestleder i Fotballavd. Koden skal ikke deles med noen.

Varer:

  • Kiosken vil inneholde filterkaffe, vaffelrøre på pose(toro), syltetøy, Saft(rød og gul), engangskopper, engangsbestikk, servietter samt renholdsartikler.
  • Varebeholdning i kiosken sjekkes p.d.d. av fotballstyret, men gi gjerne beskjed hvis noe mangler. Er det krise så er det mulig å hente ut på butikken og sett det på avd. Fotball. Ta vare på kvittering(sendes til [email protected]) og merk betaling med navn i kassa.

 

Betaling:

  • Betaling foregår på Vipps, med vippsnr til fotball: #110805. Prisliste ligger i kiosken og henges på utside når kiosken er åpen. Gi gjerne beskjed til kasserer hvis dere har hatt et arrangement, mtp regnskap([email protected])

 

Hygiene:

  • Vi ønsker et rent og ryddig miljø i kiosken. Vi forventer at den som benytter seg av kiosken til salg også rengjør i tilstrekkelig grad etter seg. Overflater vaskes/sprites og redskaper og annet brukt utstyr vaskes opp. Søppel skal tømmes. Forlat kiosken i en slik tilstand du selv ønsker å ta den i bruk.

 

Ansvar:

  • De som ønsker å benytte kiosken til salg under kamper/treninger skal skrive seg inn på skjema innenfor døra(dato, navn og tlfnr), slik at vi har oversikt over hvem som bruker den og hvem vi skal spørre hvis det skal være spørsmål om noe i etterkant av et arrangement.

 

 

 

 

Instruks wc ved kiosk

 

Formål:

  • Stille wc disponibel når IL Aasguten har hjemmekamp. Flere bortelag har lang reisevei og et toalett i nærheten til kamparena kan være kjekt å ha. Å henvise til coop Extra er ikke en god løsning, når vi selv har fasiliteter tilgjengelig.
  • Nøkkel til toalett finner du på veggen bak kjøleskapet i kiosken.

Hygiene:

  • Vask/sprite overflater etter bruk. Utstyr finnes i kiosken. Langvarig bruk eller hyppig bruk krever hyppigere renhold. Etter arrangement er det ønskelig at man etterfyller med toalettpapir og tørkepapir til neste gangs bruk. Tøm Søppel. Påse at døra er låst! Nøkkel skal henges på plass.

 

 

Ved spørsmål ta kontakt.

Varer: Trine Reinås – tlf: 97691473

Tilgang: Jonas tlf: 97968693  , Magne tlf: 92012533