Hjertesukk

Fotballavdelingen mangler fortsatt leder og vi nærmer oss et tidspunkt hvor vi må bestemme oss for om vi kan tilby fotball som aktivitet i idrettslaget. Det vil være et nederlag å gå til det skrittet å legge ned fotballavdelinga, men det er det som er riset bak speilet.

I årsmeldinga fra fotballavdelinga i fjor står det at nærmere 200 barn og voksne spilte fotball. Det burde bety at vi har ganske mange kandidater (f.eks. foreldre, besteforeldre, og voksne spillere) som burde kunne stille som leder. Rollen krever ingen fotballkunnskaper siden det er opprettet et sportslig utvalg som skal ta seg av dette.

Hvis du sitter på gjerdet og venter at “noen andre” tar på seg oppgaven er det nå på tide å tre fram. Neset FK sier de står klare til å ta imot alle spillerne hvis vi legger ned, så vi tror alle skal kunne få et tilbud, enn dog med noe mer kjøring til og fra trening og kamper. Jeg håper i det lengste at vi kan unngå dette.

Ta kontakt med Knut Christiansen (valgkomiteen), Magne Christiansen (avtroppende leder) eller Tron Vedul Tronstad (leder i hovedlaget) hvis det er noe du lurer på.