Travle dager for J13/14

Fire kamper på fire dager for J13/14. Runa og Ida Marie blir med på alle!

Aasgutens jenteårganger fra 2004, 2005 og 2006 har vært én felles treningsgruppe siden februar/ mars, og har nå snart gjort unna vårsesongen. Vi har hatt to påmeldte lag i seriespill; ett 7er-lag i J13 og ett 9er-lag i J14. Mens J13-laget allerede har gjort unna åtte av sine ti vårkamper, så har utsettelser og travle jenter gjort at J14-laget kun har gjort unna fire av sine sju kamper. Legg til at kretsen forlanger at alle vårkamper skal være spilt innen en viss dato, så er resultatet at vi nå har litt av ei uke foran oss.

Det starter på søndag, med J14-kamp hjemme mot Flatanger. Selv om vi spiller i 9er-serie, så er Flatanger så få spillere at vi må spille sjuer. Nok en utfordring som vi må takle! Til denne kampen stiller Elise fra 04, hele 05-gjengen og selvsagt keeper Runa fra 06.

Neste kamp er dagen etter, dvs mandag 2. pinsedag. Også dette for J14, og nok en hjemmekamp. Denne gang kommer Spillum på besøk, og nok en gang bidrar gjengen fra 06 til at vi har nok spillere. Vilde, Lea og Runa stiller sammen med Elise og 05-erne. De to førstnevnte har sågar fått flyttet en bursdagsfeiring for å få til å møte! Og Vilde skal også få tid til å dømme J9 først. Denne kampen spilles på stor 9er, dvs fra 16m til 16m, i nesten full bredde.

Dagen etter der igjen, tirsdag, så spiller J13 en meget viktig kamp mot rivalen over alle rivaler – Neset. Og vi har lyst på hevn! Vi rundspilte dem i en og en halv omgang på Tautra, men ballen ville liksom ikke inn. Og da endte det med et surt tap. Nå har vi innmari lyst til å ta dem på hjemmebane altså!

Så, på onsdag igjen, tar J14 turen til Røra for vårens siste J14-kamp. Og nå begynner logistikken å bli vrien. Vi snakker korps og åpning av Åsens nye hall, der er to fra 04/05 med. Men vi får skysset dem til Røra så snart ordføreren er ferdig med sin høytidelige prat. Så er også de fleste fra 06 opptatte med håndballtrening, og vi må håpe på assistanse fra jenter fra J12. Runa og Mari fra 06 blir også med.

Til slutt unner vi oss en liten pause før J13 tar turen til serieleder Verdal 2 i vårens siste kamp. La oss til slutt ta med at J13 har vært litt uheldige med uttellingen i år, men hjemme mot nevnte Verdal så stod de fram og viste hva de kunne. Verdalingene ble sendt hjem med sitt eneste tap så langt i år, og de var heldige som tapte kun 7-5.

Hjemmekamper:
Søndag 9. kl 14:00 – J14 mot Flatanger
Mandag 10. kl 19:00 – J14 mot Spillum
Tirsdag 11. kl 18:30 – J13 mot Neset

Møt gjerne opp – vi elsker å høre ditt “HEIA AASGUTEN!”

PS: Bildet i saken er fra vårens kamp mot Egge 2, hvor vi fikk et kanonresultat med seier 7-1. Bildet er symptomatisk for sesongen. Jentene hjelper hverandre på tvers av årskull – denne gangen var super-Runa fra 06 keeper på J14, mens Vilde fra 06 ryddet unna i stor stil. Vilde imponerte treneren stort i sin første kamp for J14, men avfeide ethvert forsøk på skryt med sine rolige, sindige ord: “Æ fant ut at d bære va å hold høvve kaldt”. Undertegnedes erfaring er at akkurat det ikke trenger å være så innmari lett når det gjelder som mest…

PPS: Æres de som æres bør. Våre kjære jenter fra J12 har også bidratt i samtlige J13-kamper sånær som én, og de tar – uten unntak – utfordringen på strak arm. Oppi Snåsa hadde vi til og med 07-erne Ingeborg og Ane med oss på J14-kamp, og de gjorde sine saker mer enn bra! Tre poeng og tid til sosialisering i bil og på McDonalds ble det også. Om ikke annet så hadde treneren det hysterisk morsomt på turen hjem.