Braktap mot Bangsund

I vår knuste vi Bangsund 6-0 på hjemmebane, men i helgens borteoppgjør fikk de revansje så det sang. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang sto det hele 1-6 i målprotokollen.

Jevnere enn resultatet tilsier

Vi reiste til Bangsund med en god tropp og møtte en fin gressmatte som la til rette for god fotball. Problemene innledningsvis var samhandlingen og avstandene mellom lagdelene. Hjemmelaget fikk for mye plass, for god tid og vi var aldri godt nok oppe i presset. Bangsund tok ledelsen allerede etter fem minutter etter en personlig feil i forsvaret. Vi sliter også etter målet men halvveis ut i omgangen får vi justert oss. Vi kommer bedre med i kampen, og siste halvdel av førsteomgang er vi fult på høyde med hjemmelaget. Vi ligger under 0-1 til pause i noe som neppe regnes som en “høydare” av en omgang.

Starten av andreomgang var også jevnspilt, frem til hjemmelaget får en gavepakke av dommeren og går opp i 0-2 etter et offsidemål. Nesten rett fra avspark går vi opp og reduserer. Skammelsrud lobber ballen over keeper og i mål fra 16 meter. Midtveis i andreomgang kontrer hjemmelaget inn 1-3 og punkterer på en måte kampen. Hjelper lite at dommeren nok en gang serverer dem et offsidemål slik at det står 1-4. På slutten av kampen kjører vi alt fremover, noe som gjør at de enkelt får kontret inn både 1-5 og 1-6 helt på tampen. Skal også nevnes at hoveddommer kom bort etter kampen og beklaget at han ikke blåste for de to klare offsidemålene, men av en eller annen grunn ville han ikke overprøve sin unge assistentdommer.

Dagens Aasgut

Prisen som dagens Aasgut går til midtstopper Ronny Berg. Ronny, sammen med midtstopperkollega Erik Fresvig, gjør en god jobb i midtforsvaret hele kampen uten at det hjelper så mye når laget ellers ikke funger som det skal. Heldigvis noe positivt å ta med seg inn mot neste kamp.