Sikret tabelltopp med stil

Bakteppet for kveldens kamp var at Remyra IL hadde tatt tilbake førsteplassen på tabellen, men med en kamp mer spilt enn IL Aasguten. Kveldens kamp var derfor viktig, med seier ville Gutte13 trone øverst på tabellen etter vårsesongen. Laget hadde tydeligvis denne situasjonen helt klart for seg, for her var nervøsiteten såpass til å føle på, at enkelte spillere var småsjuke…… 🙂

Men, Gutte 13 hadde lovt spenning, fine mål og kaffe under kveldens kamp mot Sverre 2 og de leverte på alle fronter. Her var det ikke bare kaffen som varmet på en ellers kjølig Aasen Sparebank Arena, her var spenning og bra spill fra første sekund.

Et sikkert forsvar med en spillbar midtbane foran seg, gjorde at man kunne konsentrere seg angrepsspillet. Og angrepsspillet satt! Riktig avstand mellom lagdelene og god bevegelse uten ball  gav mange pasningsmuligheter fremover på banen. Men, Sverre forsvarte seg godt i første omgang og Aasgutenforsvaret måtte rydde opp i flere kontringsmuligheter. Til pause sto det imidlertid fortjent 2-0 til Aasguten

De første minuttene av andre omgang hadde Sverre kontroll på kampen, men da 3-0 målet til Aasguten kom, ble det enveiskjøring. Pasningene satt, guttene hadde bredde på spillet og målene trillet inn bak en etter hvert oppgitt Sverre-keeper.

Mange superlativer kan spres utover kveldens kamp, men noe av det «journalisten» bet seg merke i, var viljen fra absolutt hele laget til å gjenvinne ballen. Det ble kjempet om hver eneste ball og Sverre fikk rett og slett ikke beholde ballen når de fikk tak i den. Har man ikke ballen, får man ikke mål.

Man kunne se at det bodde mange kvaliteter i Sverrelaget, men Aasguten ble et nummer for stort i kveld og Gutte 13 gav seg ikke før det sto hele 9-0

Takk til Sverre for en morsom og spennende kamp. Takk til de ca. 50 tilskuerne som hadde møtt opp og ga guttene velfortjent ros. Takk til G13 for super underholdning og gratulerer så mye med tabelltopp gjennom hele sommerferien! 🙂