Påmelding

Åsen treningssenter er ment som et tilbud til IL Aasgutens medlemmer. Alle som ønsker å bli medlem i Åsen treningssenter må også være medlem i IL Aasguten.

Medlemskap i IL Aasguten og Treningssenteret kan kjøpes hele året, når det passer for deg.

Vi har endret innbetalinga slik at det blir en årlig betaling, en årsavgift for medlemmene på Åsen treningssenter. Alle som er medlemmer får giro på registrert Mail, fra minidrett.no i januar hvert år. Ønsker du å bli medlem må du ta kontakt med Hermann Skjelstad før du betaler inn, slik at det blir gjort riktig. ALLE må ordne seg en bruker på minidrett.no, legg inn Aasguten. Der kommer regning på medlemskontingent i il Aasguten og medlemskap i Åsen treningssenter. Dette starter nå, så alle skal betale i Januar.

Priser:

  • Årskort for enkeltmedlemmer kr. 1500,-
    • Gjelder fra det året du fyller 13 år. Ingen øvre aldersgrense
      .
  • Årskort for familie kr. 3000,-
    • Familie: Alle har samme adresse. Ungdom over 19 år inkluderes ikke i familien.

For å bli medlem på Åsen treningssenter:

1: ta kontakt med Hermann Skjelstad

Betal medlemskontingent i il Aasguten, 100kr PR person og betal medlemskap i Åsen treningssenter, 1500kr pr pers el 3000 kr for familie.

Lag deg en bruker på min idrett. Her betaler du for medlemskap og treningsavgift.

Husk å påføre navn og fødselsdato (DDMMÅÅÅÅ)

NB! Ved familiemedlemskap er det viktig at alle familiemedlemmene skrives på.

2: Alle som skal bli medlem eller er medlem i Åsen treningssenter må bli medlem i IL Aasguten. Dette betales hvert år, i januar. For å betale medlemskontingent i il Aasguten må du lage deg en bruker på min idrett  ( minidrett.no) Lag deg en bruker og logg inn. Legg til il Aasguten under medlemskap. Ved familiemedlemskap er det viktig at alle familiemedlemmer blir med. Etter at dette er gjort får du en faktura på min idrett. Mere info finner dere under hovedlaget – medlemskap

3: du kan bli medlem hele året, ta kontakt for mere info.

4: Si i fra til Hermann Skjelstad (94845884) for informasjon og kode til døra.

Velkommen

Ønsker du å ta med en venn, omvisning eller en prøvetime, si i fra til noen i styret! (1 prøvetime pr pers )

Vi har ferietrening i vinterferie, påskeferie, sommerferie, høstferien og juleferie. Ta kontakt om du ønsker å trene i ferien. Info legges ut før hver ferie!