GOD JUL :)

Da er det snart jul og alle gleder seg. Det har vært en høst med mye folk på Åsen treningssenter. Mange har fått smaken på egen trening nede og det er gøy. Oppe i 2 etasje er det en fast gjeng som kommer på timene. Trenerne håper og ønsker seg flere folk på timene i det nye året!! Det blir mye endringer på timeplanen, så ta en titt på bookingsiden! Trenings rommet nede har blitt større og et kabelapparat og er kjøpt inn. Det er blitt lagt på treningsmatter på gulv ved kabelapparat. Oppe i 2 etasje har det blitt lagt nytt gulvbelegg, det ble så fint og veldig godt å trene på.

Åsen treningssenter er åpent hver dag i julen fra 05.00-22.50 så ta en tur om du ønsker. Første time er mandag 04.01.16.

Har du en venn, slekt eller bekjent som ønsker å trene fra 21.12-15 til 03.01.16 koster det 200kr. Ta kontakt med Lovise Hovdal eller Ann Cathrin Fossum for mere informasjon! VELKOMMEN.

Styret ønsker å takke for treningsåret 2015 og ønsker dere velkommen til et sprekt 2016! Ønsker du å bli medlem- ta kontakt 🙂

God jul og godt nytt år!

 

images89IIO3LH