Medlemskontingenttrøbbel

I forbindelse med utsendinga av medlemskontingent har det oppstått noen “EDB-problemer”. Det ligger visstnok duplikater av mange av medlemmene våre på serverne til NIF. Det har ført til at flere nå opplever at de ikke får medlemskontingent, selv om vi har sendt ut krav. Hverken vi (IL Aasguten) eller dere (medlemmene) kan noe for dette, og løsningen er at de det gjelder må sende en e-post til [email protected] og si ifra selv hvem det gjelder.

Ikke nok med det, men IT-systemet til NIF hadde oppdatering den 15. januar da vi sendte ut fakturaene, så mange som har fått faktura i MinIdrett har derfor ikke fått noen e-post med informasjon. Det har gjort at mange nok ikke er klar over at det ligger en faktura å venter på dem.

Vi håper dere kan hjelpe oss med å løse dette sånn at de som skal betale medlemskontingent får gjort det. Vi kommer til å sende ut en “purring” når betalingsfristen er gått ut, men er fullstendig klar over at det er mange som aldri har sett fakturaen. Du trenger derfor ikke frykte for purregebyr eller torpedo på døra, men forhåpentligvis får flere med seg fakturaen da.

På forhånd takk for hjelpa.