Sprint og runderenn vel gjennomført

Med 7 minugrader, nykjørte spor og glade ivrige utøvere ble det nok en vellykket skikveld på Møssingdalen.

Det hele startet med prolog der 24 små og store gikk henholdsvis 500meter og 2x500meter.

I påvente av utregning av tid og oppsetting av heat ble det runderenn der 16 barn gikk runde på runde i 500meters løypa. Her var det fristil og som vi kan se var det noen lovende skøytetak innimellom.

Det er artig å se gleden over å få gå på ski, og denne kvelden hadde vi fått besøk av utøvere fra Sverre paraidrett. De var godt trent og kunne telle flere runder rundt løypa. Det var trivelig med besøk, velkommen tilbake.

Mens de yngste tok en tur i skihytta for å varme seg på kakao, havregrøt og kveldsmat, gikk startskuddet for de 5 gruppene som skulle gå heat. Her ble de satt opp på tvers av alder og kjønn, det var duket for skikkelige dueller.  Og allerede i første sving ble det trangt for noen, da alle ville ha innersving. Etter 2 heat var det Kjell Stokkan som gikk av med seieren, tett fulgt av Birger Tunset, tredjeplassen tok Morten Andre H. Stokkan, før resten av utøverne kom som perler på en snor.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat og sosial prat for alle både utøvere og tilskuere.

Vi takker for oppmøte og ønsker alle våre utøvere lykke til på Steinkjer skifestival og Midt-norsk mesterskap 13-16år i helga.