Midt-Norsk mesterskap dag 2

Dag 2 på Selbuskogen skisenter med Midt Norsk mesterskap for 13-16år.

Vi hadde 4 deltagere til start 13års klassen også i dag. Lang distanse klassisk sto for tur. 3,5kilometer med en lang tung oppoverbakke allerede etter 200meter fra start. Her var det muligheter for å brenne alt kruttet fra start, men våre løpere er godt vant til tunge oppover bakker fra hjemmebane ved Møssingdalen.

By-lagene har mange utøvere og var harde å gjøre noe med i helga, men vi fikk gjennomført og kan se på det som gode treningsøkter.

Amalie som har ladet opp med en uke på Gran Canaria viste styrke og tok 6.plassen foran lagvenninna Live. Vilde kom like bak på en 10.plass. I gutter 13år gikk Luca inn til en12.plass

Klister og noen værutfordringer men det var bedre enn fryktet.

resultat-mnm-sondag

Selbu IL hadde også kretsrenn for den yngre garde fra morgenen i dag. Der hadde vi med Jonas og Sverre G10, Mille og Mali Karin J11, Even i gutter 12 som sikret seg en 3.plass kun to sekunder unna 2.plassen. I jenter 12 stilte Sofia som gikk inn til en suveren 4.plass.

Vi gratulerer dere alle sammen, nå er det velfortjent avslapping og feiringa av alle mødre som vi også gratulerer med dagen.