Idrettsskolen ski 2023

Idrettsskole Ski 2023

 

Skiavdelingen ønsker store og små hjertelig velkommen til noen fine kvelder på Møssingdalen Skisenter

 

1,2,3 og 4 klasse skal ha Ski på Idrettskolen ifra uke 1 til og med uke 7 

Aktiviten er på Tirsdager ved Skihytta klokken 1800 og varer ca en time. Viktig at alle er klare med ski og klær til aktiviten starter. Fokuset på aktiviten vil være skileik og mestring og det kreves ingen forkunnskaper.

 

Tirsdag 14/2 så gjennomfører vi avslutning på Idrettskolen på skihytta. Da vil det bli servert gratis kveldsmat etter aktiviteten og liten premieutdeling.

 

Det som trengs av utstyr er ski, staver og skisko. Her trengs ikke det nyeste utstyret, man tar det man har. Mangler man noe så kan det være mulig å få låne noe eller evt kjøpe noe brukt. 

Av erfaring så har de fleste barna på seg mer en nok klær på kroppen da vi satser på et høyt aktivitetsnivå, derimot så har vi sett at enkelte har for tynne hansker/votter. 

 

Det vil bli satt opp en foreldreliste, der 3 stk må hjelpe til på hver trening. Disse må ha med ski og møte opp senest 1745 på skihytta. Hvis det ikke passer når du er satt så må du finne en erstatter selv. 

 

Er det noen som har sluttet eller ikke skal delta på Idrettsskole Ski gi tilbakemelding til Aleksander Brænne på mail: [email protected]

 

Skihytta vil være åpen når Idrettskolen pågår og foreldre/foresatte kan få seg en kopp kaffe eller så anbefaler vi en tur i lysløypa for alle sammen.

Mvh Styret Skiavdelingen