Stem fram en av våre flinke trenere

Vår Alles kjære Guro er nominert til å bli Årets Barnehåndballtrener.
Guro Vedul Tronstad er en av fem som har blitt valgt ut av en jury. Vi trenger DIN STEMME for at hun skal nå helt frem 🥰
Nå håper vi dere engasjerer dere i dette. Gå inn på denne linken og STEM.. alle over 18 år kan stemme en gang i løpet av stemmeperioden.
Er Guro så heldig å går helt til topps mottar hun heder og ære, som er så fortjent. Men også barna i håndballen vil dra nytte av premien, da dette er en pengesum 🙂
Del gjerne 🥰🥰
FOLKENS…. INN Å STEM STEM STEM

KLIKK HER FOR Å STEMME PÅ GURO

 

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener.

Fra 1.-20. mars kunne håndballinteresserte nominere sin kandidat som Årets Barnehåndballtrener. Mange flotte trenere ble nominert, og nå har de regionale juryene valgt ut inntil fem kandidater blant de nominerte som går videre til stemmeperioden. Siste frist for å stemme er 12. april, og alle over 18 år kan stemme én gang i løpet av perioden.

Slik fungerer kåringen:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. En regional jury som ledes av regionens barnehåndballansvarlig, velger ut inntil fem kandidater blant de nominerte fra sin region som går videre til stemmeperioden. Den med flest stemmer i sin region kåres til Årets Barnehåndballtrener Regionalt. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.