Idrettsskole uke 47 og uke 48

Uke 47:
1. og 2.klasse har siste dag med handball i hallen tirsdag kl.17-18. Husk inngang via garderober for barna for å unngå kaos ved skobytte. Skobytte i garderober
3. og 4.klasse klatring på GRIP blir avlyst på grunn av corona. Vi flytter basseng fram en uke, fra uke 48 frem til uke 47 for denne gjengen. Da får vi også spredt aktiviteten basseng.
Om dere ikke drar på samme tidspunkt som idrettsskolen er det greit. Vi kjøper billetter å deler ut (billettene har varighet 1 år). Billettene kan hentes i Åsenhallen fra kl.16:30 i morgen tirsdag 17.november. En fra styret blir å finne i gangen.
Trønderhallen har maksantall i svømmehallen på 100 stk, og de kan ikke garantere for plass, men vi tror ikke dette blir noe problem på tirsdag og onsdager.
Foreldre er ansvarlig for sine egne i bassenget, barn under 10 år har kun adgang med en badende voksen (over 18 år). Se andre bassengregler på Trønderhallens hjemmeside.
Uke 48:
Basseng for 1.klasse onsdag 17:00-18:00 (tid og varighet velger dere selv)
Basseng for 2.klasse tirsdag 17:00-18:00 (tid og varighet velger dere selv)
Dere er ikke bundet til dag, men for at det ikke skal blir for mange samtidig lager vi forslag på fordeling. Moro for barna at andre fra klassen er der på samme tid. Dere står fritt til å velge andre dager i uka også.
Idrettshall for 3. og 4. klasse fra kl.17-18 tirsdag. Da blir det Handball og ballaktivitet. Ta med drikkeflaske og innesko. Se etter garderobeinngang for jenter og gutter, det merkes på dørene.
mvh Friidrettsstyret