Bestilling Aasguten skiklær

Da er webshopen åpnet for bestilling og kjøp av skiklær.

Webshop er åpen til 1.november og forventet levering blir i uke 51. Klærne kommer da rett hjem til bestiller.  Nytt av året er superundertøy.

Husk det er 2 valg på ryggtavle jakker, il aasguten ski eller bare il aasguten, dette er noe du velger selv ved hjelp av å klikke på bilder. For å se om du har valgt riktig vises dette der det står farge. Farge:aasguten eller farge:aasguten ski.

OBS Det er flere typer å velge mellom. Den vanligste er PULSE som er foret, ELEMENT =softshell, TRAINER=tynn

Legger ved informasjon om innlogging, visst det oppstår problemer ta kontakt med Anne Grete Reitan tlf.41 68 92 13 eller trimtex.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/aasguten20

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: aasguten20

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på [email protected] eller per telefon 37 26 91 00.