Kickoff for skigruppa

Den årlige turen til Knyken skisenter , Orkanger, kan vel regnes som vellykket også i år når man kan sitere de yngste ” hit vil æ neste år å” !!

50 åsbygg i alderen 0-50 år var samlet for kickoff i helga 18-20 september.

Totalt 5 treningsøkter fordelt på tre dager.

For nybegynnere var det  moro og leik med og uten rulleski, sura, fotball, bandy, stafett og myrfotball var noe av det de fikk prøvd seg på.

 For gruppe 2 var det teknikk og balanse, men fortsatt en del leik og moro.

Litt mer alvor var det for den eldste gruppa som er drevne på rulleski. Intervaller, teknikk, langtur staking, og rolig løpetur som endte med rugby som avslutning på helga.

Og i rugby er alt lov……

Ekstra stas for de yngste var det at Simen Hegstad var med i trenerteamet.

Ellers stilte Torbjørn Ekle, Ole Martin Almlid, Morten Andre Hunnes Stokken, Alexander Brænne, Kjersti Husby og Christine Meyer Ekle opp som trenere.

Lørdag ettermiddag ble det basseng med innlagt treningsøkt med hele gjengen samlet. Økta ble avsluttet med et bad i sjøen som er tilknyttet det nye badeanlegg til Orkland kommune.

Men selvfølgelig var det også her muligheter for frileik for både stor og små.  Spektakulære hopp og testing av grenser fra både 1,3 og 5metern.

Som seg hør og bør må det til en konkurranse når så mange med konkurranse instinkt møtes på en plass.

 

Og at vinnerne får en medalje hører også med.

Med god hjelp fra foreldregruppa, ble det  variert næringsrik mat og vasking/ spriting etter alle coronas regler.

Mens de ivrigste trente, benyttet noen anledningen til en tur på toppen av hoppbakken og de minste koste seg med blåbær og krekling i fint høstlyng.

En vellykket treningshelg. Selv om det kom litt regn og det ble mange bløte barn virket alle fornøyde og vi satser på å booke Knyken til neste år også.

Nå krysser vi fingrene for en fin og snørik vinter med mange skiglade barn og voksne på skirenn.