Bestilling av klær

Mulig å bestille en “sommerkolleksjon”. Den består av det meste bortsett fra tykk overtrekksdress og racingklær.

Nytt er en tynnere og letter treningsjakke, løpetigts, shorts, singlet for å nevne noe.

Ingen prøvekveld i vår pga tingenes tilstand. Klærne oppleves som normale i størrelsene. Og det er mulig å bestille bukser med ekstra lengde 5 el 10 cm lengre enn opprinnelig lengde.  (da må dette bestilles til Anne Grete Reitan på messenger)

Se vedlagt link for hva som kan bestilles. Klærne kan trykkes med Aasguten eller Aasguten ski på ryggen. Og ryggen er sort, slik de som ble bestilt i høst.

 

Shopen vil være åpen fram til 15. april

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:

https://trimtex.no/no/min-trimtex/aasguten-il-ski/ 
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn aasguten20 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Utfordringer med å logge inn kontakt Anne Grete Reitan