Avslutning av helgas Norgescup på Lygna

Simen og Henrik avsluttet i dag helga på Lygna med henholdsvis 10 og 15 km fristil.
Simen tok en flott 55.plass av totalt 153 startende. Simen selv sier at kroppen kjennes bra, men at formen er litt dårlig. Han skal trene godt de neste 2 mnd, så kommer det seg. Godt å kunne være på offensiven fremover etter den defensive vinteren jeg hadde i fjor avslutter Simen. Vi er så enig, godt å se deg tilbake! Gratulerer med vel gjennomført helg.

Henrik gikk inn til en like sterk 98.plass av de totalt 211 som stilte til start. Henrik selv uttaler etter rennet att han hadde nok en tung på NC. Kroppen er ikke helt frisk og bærer preg av å ikke være på rett spor akkurat nå. Ikke noe energi i gåinga, som gjør at det aldri blir noe ut av rennet. Mye å gå på enda, og har nå heldigvis 5 uker igjen til neste norgescup helg avslutter han. Vi synes uansett det var en god prestasjon med tanke på antall konkurrenter i klassen. Godt jobba gutter, vi gleder oss til å følge dere videre😊

Nå venter klubbrenn på tirsdag som neste arrangement. Da skal også idrettsskolen være med, vi gleder oss til mange barn og mye skiglede på fjellet!

– Styret –