Idrettskole ski 2020

Skiavdelingen ønsker store og små hjertelig velkommen til noen fine kvelder på Møssingdalen Skisenter

1. og 2. klasse skal ha Ski på Idrettskolen ifra uke 2 til uke 9.

Aktiviten er på tirsdager ved Skihytta klokken 1800 og varer ca en time. Viktig at alle er klare med ski og klær til aktiviten starter. Fokuset på aktiviten vil være skileik og mestring og det kreves ingen forkunnskaper.

3. og 4. klasse skal ha Ski på Idrettskolen ifra uke 5 til uke 9.

Aktivten er på tirsdager ved Skihytta klokken 1800 og varer ca en time. Viktig at alle er klare med ski og klær til aktiviten starter. Fokuset på aktiviten vil være skileik og mestring.

Tirsdag 14/1 gjennomføres Idrettsskolen som et vanlig Klubbrenn, der kan deltakerne få velge mellom de vil gå den korteste løypen på 500 meter eller den lengste løypen på ca 1 km.

Tirsdag 28/1 gjennomføres Idrettsskolen som Klubbrennet « Runderennet», her går deltakerne så mange runder som de har lyst til i den korteste løypen på 500 meter.

Tirsdag 11/2 gjennomføres Idrettsskolen som et Klubbrenn Sprint, der alle løperne får en løype først så blir det satt opp jevne heat slik at alle får et heat mot jevnbyrdige utøvere uavhengig av alder og kjønn.

Alle som er påmeldt på Idrettskolen er automatisk påmeldt til Klubbrennene og det er ingen påmeldingsavgift. Startnummer må hentes senest 1730 og det er viktig at denne fristen overholdes.

Når det er Klubbrenn vil det være salg av kveldsmat på skihytta. En person koster 40 kr og en familie koster 120 kr.

Tirsdag 25/2 så gjennomfører vi avslutning på Idrettskolen på skihytta. Da vil det bli servert gratis kveldsmat etter aktiviteten og liten premieutdeling.

Det som trengs av utstyr er ski, staver og skisko. Her trengs ikke det nyeste utstyret, man tar det man har. Mangler man noe så kan det være mulig å få låne noe eller evt kjøpe noe brukt.

Av erfaring så har de fleste barna på seg mer en nok klær på kroppen da vi satser på et høyt aktivitetsnivå, derimot så har vi sett at enkelte har for tynne hansker/votter.Det vil bli satt opp en foreldreliste, der 3 stk må hjelpe til på hver trening. Disse må ha med ski og møte opp senest 1745 på skihytta. Hvis det ikke passer når du er satt så må du finne en erstatter selv.

Er det noen som har sluttet eller ikke skal delta på Idrettsskole Ski gi tilbakemelding til Torbjørn Ekle på mail: [email protected]

Skihytta vil være åpen når Idrettskolen pågår og foreldre/foresatte kan få seg en kopp kaffe eller så anbefaler vi en tur i lysløypa for alle sammen.