Stor aktivitet i skigruppa i helga

Sesongen nærmer seg slutten, men våre utøvere holder i aller høyeste grad koken. I helga har vi vært representert under junior-NM på Savalen, Malvikrennet, Levangermesterskapet og Almlivola rundt.

JUNIOR-NM Savalen

Vi hadde 3 utøvere med under årets junior-NM. Henrik Einangshaug, Kristian Evenhus og Simen Hegstad. Simen ble dessverre syk og måtte reise hjem før første distanse. Vi ønsker god bedring og du kommer garantert sterkere tilbake, Simen!

Henrik og Kristian har svært tøff konkurranse i sin klasse Menn 19/20 år. De er begge 19 og konkurrerer følgelig med mange som er året eldre. Men de kjemper hardt og innbitt – en innsats det står respekt av. Henrik oppnådde bra plasseringer i begge stilartene og gikk inn til karrierebeste med en 68.plass fredag og 72.plass lørdag.  Lørdagens plassering gir en 32.plass blant 19-åringene. Gratulerer! Kristian har vært syk i forkant av NM og han presterte nok under det han egentlig er god for. Uansett er han med og deltar og har det artig på ski, en slik innstilling liker vi! Kjempebra, Kristian. Far Gaute gjorde en viktig jobb i smørteamet til kretsen, de har lange arbeidsdager fra tidlig morgen til sene kveld for å gjøre skiene best mulig for utøverne. Takk for at du stiller opp og representerer klubben også i støtteapparatet!

Kritian har gitt alt!

Henrik under lørdagens 20 km

Riktig utstyr for å ivareta helsa er viktig i smøreboden. Gaute i midten.

Levangermesterskap

Avslutningen på årets levangerkarusell ble tradisjonen tro arrangert av Skogn IL og IL Nessegutten med både individuelt renn og stafett på samme dag. I år stilte klubben med hele 22 utøvere i alderen 8 år til senior. Skiavdelingen er kjempefornøyd med at så mange deltar og det var artig å se alle de blåkledde ved Torsbustaden skistadion i dag.

Individuelt renn: Anniken Evenhus vant i klassen J14 år, etterfulgt av Guro Hegstad på 2.plass. Mats A. Dahl vant i G14 år og Martin Haabeth gikk av med seieren i G13 år. Signe Langlid gikk inn til en flott 2.plass i J11år.

Signe Langlid gikk inn til en flott 2.plass i dag

Jonatan Olsen med toppen i sikte

Johannes Vedul i full konsentrasjon

Magnus Tiller Husby retter også blikket opp i bakken

Even Almlid i fin stil

Amalie Brænne går så snøføyka står under skia!

Det samme med Vilde T. Husby – ikke noe å si på innsatsen…

Mari Reitan staker seg opp de lange og bratte bakkene i Torsbustaden

Luca Bollerud i flott stil

Oda Hovdal i full konsentrasjon

Runa N. Husby kjemper seg oppover

Sofia Meyer-Ekle har god fart på skiene

Eirik Selven tar seg tid til et lite blikk på fotografen i det han passerer

Viktig med litt leik mellom slagene. Håkon og Johannes Vedul sammen med Sofia Meyer-Ekle

Stafett: Vi stilte til sammen 7 lag. Klassen 8-10år gikk uten tid, men det er flott å se iveren og innsatsen til de minste. Her er det deltakelse og å ha det artig som er det viktigste!

Våre ferske kretsmestere i 13/14 årsklassen fortsetter å imponere med sin innsats, de gjorde som sist og vant like godt både jente- og gutteklassen. Gratulerer! Jørgen Reitan, Morten A. H. Stokkan og Ole Martin Almlid stilte i seniorklassen og gikk inn til en fin 3.plass. Stor stas for de yngste at fedrene er med å går skirenn!

Eirik og Even klart for startetappen i G8-10 år
To blide jenter klar for å starte stafett for hvert sitt lag – Mari og Vilde
Jørgen Reitan på 1.etappe
Ole Martin Almlid gir alt på tur mot toppen
Morten Andre gir alt på siste etappe – som for øvrig endte med spurt om 3.plassen som Morten Andre vant
Andrine gikk på lag med gutta denne gangen
Flott dag for Anniken. Seier i det individuelle rennet og sier sammen med Kine og Guro i stafett
Kine gir alt på sin 2.etappe
Mats gikk ankeretappen for G13/14
Guro gikk et kjempeløp på ankeretappen for J14
Martin går så snøspruten står!
Seniorlaget vårt som gikk inn til en fin 3.plass Morten Andre, Ole Martin og Jørgen
Seier for J14 Anniken, Kine og Guro
Seier også i klassen G13/14 Mats, Andrine og Martin
Alle deltakerne fra IL Aasguten under årets Levangermesterskap

Almlivola Rundt

Den 43. utgaven av Almlivola Rund gikk av stabelen i dag med 200 startene, fordelt på trim og konkurranse. Det meldes om strålende føre, og gode løyper. Fra oss deltok Kjersti Husby og Henrik Einangshaug i konkurranseklassen.

Kjersti gikk et flott løp og vant dameklassen – gratulerer! Henrik gikk inn til en fin 4.plass. Et veldig godt resultat og ikke minst innsats etter to NM-løp i dagene før.

Seier og napp i pokalen for Kjersti! Flott innsats!

MED DETTE ØNSKER SKIAVDELINGEN Å TAKKE FOR EI FANTASTISK FLOTT SKIHELG!