Itj kvardagskost

Det er ikke så ofte IL Aasguten spiller seriekamp mot seg selv, det skjedde mandag denne uka da G12 spilte mot seg selv. En noe spent gjeng som fordelte seg på hver sin banehalvdel i Frostahallen for oppvarming til en kamp mot sine egne lagkompiser. Laget består i hovedsak av gutter 2006 og 2007 fra Åsen, men vi har også vært så heldige og fått tillskudd av 4 2007-gutter fra Skogn og Ekne før denne sesongen. Noe som gjør at det er hele 18 gutter som spiller håndball i G12, noe som resulterte i to påmeldte lag i serien.

Frostahallen kledd i blått da det var seriekamp mellom G12 Aasguten 1 og Aasguten 2

Lagene blir fordelt ulikt til hver kamp, selv om de blir kalt Aasguten 1 og 2, er det en jevn mix med spillere på hvert lag, og ingen form for topping av lag.

Før mandagens kamp ble det meldt inn noen frafall, så det ene laget spilte uten innbytter og det andre laget fikk i siste liten låne ei fra J12- som sporty stilte opp på kort varsel.

Spendte foreldre på tribunen viste ikke helt hvem de skulle heie på, men det ble jublet og klappet av gode prestasjoner begge veier, auvhengig av hvilket lag deres egen pode spilte på.

Aasguten 2(for kvelden) kom best i gang og ledet 9-5 ved pause. Men etter pausen hadde Aasguten 1(for kvelden) funnet et nytt gir og halet sakte, men sikkkert inn på 2’er laget. 2’er laget klarte så vidt å holde unna og vannt 13-12. noe som vil si at trenerne hadde lyktes i å dele de i to jevne lag.

Sitat fra trener Guro Vedul Tronstad:To lag som gjorde det ekstra spennende med en omgang hver de leverte bedre enn den andre. Nye på scoringslista, innspill til strek og godt keeperspill 😊 Og SUVERENT oppmøte av et entusiastisk publikum som skapte god stemning i hallen både før, under og etter kampen👍👏😃 Og så på en mandag da! Dette setter vi stor pris på, og lover godt for et kjempefint (håndball)miljø i Aasguten.

Foto: Elin Hagnes Berg

Lørdag 17.11 er det duket for mye flott håndball i Frostahallen.

Kl 11.00. G10 Aasguten – Selbu

Kl 12.10 J12 Aasguten- Selbu

kl 14.15 J11 Aasguten- Verdal

Kl 16.00 J12 Aasguten- Selbu 2

Møt opp og støtt spillerne fra tribunen. HEIA AASGUTEN!!!!!!!