Dette har vi gledet oss lenge til!!!

Mandag 8.oktober får IL Aasguten Gutter 12 endelig besøk av landslagspilleren Gøran Johannesen!!! For dette har vi gledet oss lenge til.

Gøran er hånballproff i Tyskland og spiller på det norske landslaget, han skal trene gutene i Frostahallen kl 15.00-16.00. Bakgrunnen for dette er at en spiller på laget, Martin Haabeth, har vært så heldig å være en av 16 minihånballgutter i 2018.

Martin har det siste året vært med som minihånballgutt, dette er et samarbeidsprosjekt mellom  det norske herrelandslaget i håndball og Gjensidige, i desember i fjor var han med å offentligjorde laguttaket til EM, som var i januar.  Martin var i Bergen i april, da var han med  på en landslagssamling sammen med resten av minilandslaget. Der de også var med på en landskamp, hvor de fikk være Håndballguttas maskoter!

Alle Minihåndballgutta får hver sin mentor på landslaget, Martins mentor er Gøran Johannessen, og nå er det altså hele laget sin tur å få besøk.

Alle i den store handballfamilien og andre interreserte i Aasguten er velkommen i Frostahallen mandag 8.oktober kl 15.00-16.00. for å være tilskuer på treninga til Gutter 12, som altså Gøran leder.