Håndballavslutning sesongen 2017/18

Søndag 8. april var små og store samlet i gymsalen på Åsen barne- og ungdom skole for avslutning av håndballsesongen 17/18.

De aller yngste håndballspillerne i klubben, 2010-gjengen

Aasguten har i år hatt ca 55 aktive spillere fordelt på 6 lag, der tre lag har deltatt på miniturneringer og tre lag i serie, J10, J11 og G11

Spillere, trenere og oppmenn mottok heder og ære, fine ord ble sagt om hvert lag. Og noen lag hadde også gode ord å si til sin trener, som dem var tydelig stolt og glade i.

Aasguten har i år hatt Frostahallen som hjemmebane, noen de også skal ha neste sesong. Men nå er maskinene på plass, og om under et år kan vi gledelig ta i bruk egen hall. Noe vi håper kan få opp håndballinteressen i bygda. Håndballen i Åsen vokser stadig og det er gledelig og se så mange ivrige barn og voksne. Håper på at neste sesong blir enda bedre, med enda fler barn og har lyst til og prøve seg på håndballbanen. Til helga deltar hele fem stk fra Åsen på trenerkurs som arrangeres i Frostahallen. Engasjementet fra ivrige og engasjerte foreldre er viktig for at ungene skal få gode opplevelser i sine fritidsaktiviteter. Der de støtter og heier fram sine lag. Aasguten satser på personlig utvikling, mestring på banen, gjøre hverandre gode og ungene får mulighet til å prøve seg på ulike posisjoner på banen. Med bredde i laget, håper vi mange kan finne håndballglede i mange år framover.

I og med at de eldste spillerne i klubben bare er 12 år, er det ikke mange å se opp til. Og da er det meget artig at Martin Haabeth var så heldig å bli valgt ut som en av minihåndballgutta 2018. Sist uke var han i Bergen i to dager, der han fikk være sammen med herrelandslaget, være maskot på  innløping  på kampen mellom Norge- Island, under Gjensidigecup i Sotra arena.  Overvære en trening med de store gutta og spise lunsj sammen med dem. Og under lunsjen ble det tatt mange selfies, der landslaget tok seg godt av de spente minihåndballgutta.  Martin fikk snakket med Gøran Johannessen som i løpet av året kommer og leder ei trening for Gutter 11-laget.  Noe hele Aasgutenhåndballen gleder seg til.  Og landslagskaptein Bjarte Myrhol kom med en klar beskjed til minihåndballgutta: Lek dere, ha det gøy på banen!!! Og vi må si oss enige vi andre også. For håndball (skal være og) er GØY!