Skitreninger høsten 2017

Vi starter ny treningsperiode i uka etter høstferien, og vi satser på å ha det slik frem til jul.

Tirsdag: Trening for alle fra 2. klasse og eldre. Det blir 2 treningsgrupper. Treninga starter kl. 17.30.

Treningsgruppe 1: åpent for alle fra 2. klasse. Ingen øvre aldersgrense. Barmarkstrening blir basistrening og leikbasert aktivitet i ballbingen/på kunstgressbanen. Husk refleksvest og drikke.

Treningsgruppe 2: åpent for alle fra 5. klasse. Utetrening rulleski/løping først og basistrening i gymsalen etterpå. Det er åpent for å delta i treningsgruppe 1 utendørs og bli med på basistrening etterpå.

Vi har ikke nok trenere, og i begge treningsgrupper forutsetter vi at det må være med foreldre/foresatte som bistand på treningene. Gruppene har kun nedre aldersgrense, så det er valgfritt hvilken gruppe barna deltar på bare de er gamle nok.

Onsdag: Levanger Ski for 13 år og eldre. Info om treninger oppdateres kun på Facebook- gruppa Levanger Ski.

Søndag: Oppmøte ved skihytta. Avgang kl. 10.00. Felles langtur løping (kan varieres). Deler inn i grupper etter fart og lengde på turen. Tar utgangspunkt i ca 1,5 time for 12-13 åringene. Åpent for forslag om andre utgangspunkt og turmål. Foreldre/foresatt kan gjerne være med slik at vi kan deles i flere grupper. Åpent for alle som har lyst, uansett tilhørighet, alder og nivå!