Siste løp og premieutdeling 8. september 2024.

Fjerde og siste løp i Åsenkarusellen 2024 ble arrangert søndag 8. september ved Skihytta.

Vel 60 barn med foresatte møtte i flott sensommer-vær på fjellet. Først løp barna i barnehage-alder runder med klippekort. Det ble klippet mange hull i kortene før det ble de eldre barna sin tur. De løp ei lengre løype – en eller to runder. Flott innsats!

Etter løpene ble det servert saft og pølse i brød til alle deltakere. Det var også salg av kaffe og kaker til snille priser. Samtidig kunne alle oppmøtte prøve seg på natursti, frisbeegolf og andre aktiviteter. Det var mye god lek. Vi er heldige som har et så flott anlegg med tilhørende hytte på Åsfjellet. Et stort takk til skiavdelingen og alle som bidrar.

Etter servering og lek, ble det premieutdeling for deltakelse i Åsenkarusellen 2024. Deltakerne ble ropt opp med navn og fikk flotte, blå Aasguten pannebånd 💙👏.

I år hadde vi over 80 deltakere i Åsenkarusellen. Siden ikke alle deltok på løpet ved Skihytta, har heller ikke alle fått premien sin ennå. Ta kontakt med Silje på Messenger, så gjør vi en avtale om levering.

Takk til alle som har deltatt i Åsenkarusellen 2024. Vi i friidrettsavdelingen synes det har vært skikkelig kjekt å arrangere løp for dere. Det har vært godt oppmøte, god stemning og flott innsats blant deltakerne 👏🤩. I 2025 satser vi på enda flere deltakere i Åsenkarusellen. Vi har god oppslutning blant de yngre barna, og har som mål å få med enda flere eldre barn og voksne. Kom gjerne med innspill til gjennomføringen.

 

vh friidrettsavdelingen.