Norges cup 3.og siste dag på Voss

I dag sto 7,5kilometer for tur, både for Martin, Andrine og Anniken.

Heldigvis ble været bedre enn først meldt. Mindre regn men fortsatt klisterføre.

Martin gikk et godt løp også i dag. M17- en stor klasse med totalt 143 løpere, der Martin ble nr.41. Det kan virke som formen er stigende noe som er lovende for videre NC og NM i Alta.

Anniken gikk inn til en 37.plass i dag, er ikke helt fornøyd men fikk gått teknisk godt, så totalt sett var ikke helga så verst. Har 110 poeng i cupen og ligger sammenlagt som nr.36.

Når både formen og skiene er topp, klaffer alt. Andrine hadde nok et suverent løp i dag og tok 8.plassen. Hun har imponert og slått mange rekorder i fht. plasseringer gjennom helga, og er veldig fornøyd med egen innsats. Det må vel kan sies at hun har hatt tidenes Norges cup helg og ligger nå på en 4.plass sammenlagt med 430poeng.

Smøreteamet har gjort en bra jobb med skiene. Både glid og feste var bra sier Andrine som sammen med de to andre takker kretsen og Gaute for jobben som er gjort gjennom hele helga.

Ei topp helg på Voss er over. Nå skal løperne tilbake til Meråker for å trene og gjøre seg klar for neste runde som er NM i Alta 3.og 4. mars.

Vi bøyer oss i støvet, gratulere og er glade dere representerer Aasguten.