Midt Norsk mesterskap langrenn

Midt Norsk mesterskap langrenn er et høydepunkt for utøvere i klassen 13-16år  fra Møre og Romsdal og Trøndelag. I år er det Selbu IL som er arrangør. Mesterskapet går over to dager og startet i dag med  sprint.

Aasguten stilte med fire utøver i13års klassen. Alle gikk de først prolog. Ut fra prologtiden ble de delt i 12 heat blandet gutter og  jenter, 13 og 14år. Så konkurransen var ganske hard.

De to første i heatene rykket opp et heat, de to midterste ble i samme heat, mens de to siste i hvert heat rykket ned til neste heat.  Ut fra dette fikk de poeng som til slutt ga endelig resultatliste.

Luca

Vilde

Live

Mari

Med sol fra blå himmel og 8minusgrader var det duket for en strålende dag på Selbuskogen skisenter. En løype på 650meter med en innlagt bakke som var ganske så bratt rett etter start. Men dette var ikke noe hinder for våre utøvere som låg i tet opp bakken.

Ingen Midt Norsk mester fra Aasguten i dag, men de jobbet og sto på i alle heat og støttespillerne er veldig fornøyde med dagens innsats.

Heiagjeng og støtteapparat.

Kommende skistjerne Liam.

Vi gratulerer med vel gjennomført første Midt-norsk mesterskap og ønsker dere alle lykke til i morgendagens klassiske 3,5kilometer.

resultatliste-sprint-lordag