Leksvikrennet, kretsrenn og kretsmesterskap individuelt

Ti deltagere fra Aasguten stilte i dag til start på Leksvik skistadion. Kretsrenn for 8-12år og kampen om å bli kretsmester fra 13 år -senior.

Leksvik IL melder om at det til tider var noe utfordrende føre, og fra lokale kilder meldes det om ganske fint og oppholds men snø innimellom. Ut fra bildene kan man også se værforandringene. Alt fra blå himmel til snøfokk. Men været fikk ikke de 116 startende gjort noe med, så alle kjempet og gikk det de var gode for.

I klassen jenter 8år stilte Sofie Ledal Brænne, som gikk et godt løp og kom i mål med 2.beste tid.

I gutter 10år stilte Jonas Almlid også han kom inn til 2.beste tid

Malin Ledal Brænne som går i klassen jenter 11år gikk godt og kan feire med en 3.plass.

Even Almlid delte 2.plassen i gutten 12år kun 4 sekunder bak vinneren.

I gutter 13år er det hard kamp og tett om kretsmester plassene,  Luca Bollerud kjempet og tok 5.plassen

I jenter 13 stilte Vilde Tangstad Husby og Amalie Ledal Brænne og knivet om pallplassene med Steinkjer`s Lilja Finstad. Vilde sikret KM-sølvet og Amalie KM-bronsjen

Martin Haabeth i menn 17år, gikk sammen med flere treningskamerater fra Meråker vgs. Her er det også hard kamp om plassene og  mye skal klaffe for at alt blir bra. Martin endte på 6.plass.

(bildet er fra et tidligere renn)

I damer 18år fikk vi en Kretsmester og en bronsje vinner. Andrine tok gullet og ble kretsmester, mens Anniken kom like bak og hentet hjem 3.plassen.

For en gjeng vi har.  En kretsmester, fire 2.plasser, tre 3.plasser, en femte plass og en 6.plass. Vi er så stolte og gratulerer dere alle. En ekstra gratulasjon til gullvinner og mester i NT-skikrets Andrine.