Equinor norgescup dag 3

Ja så er første helg med intens skigåing over, flott innsats av våre 4 junior utøvere som har gått norgescup i helga.

Martin gikk i dag 15km fellesstart. Han er fornøyd med dagens innsats. Fikk et dårlig utgangspunkt i startfeltet, men spiste løpere km for km. Spesielt i nedoverbakkene med fantastisk god gli og godt feste i bakkene. Flere av løperne han gled forbi flirte av han der de staket for harde livet i de slakke utforkjøringene. Det resulterte til slutt til en 34.plass med ca.130 startende i klassen.

Andrine og Anniken gikk 10 km med totalt 70 startende i kvinner 18 år. Mange kjenner nok på en sliten kropp og harde løyper da det var 12 stykker som valgte å bryte underveis. Det var også 9 påmeldte som valgte å ikke stille til start i dag av forskjellige grunner.

Guro valgte å stå over i dag da kroppen ikke spiller helt på lag. Sparer seg og håper på å komme sterkere tilbake.

Andrine var veldig spent før start med en sliten og vond kropp. Men hun bestemte seg for å ta ut det aller siste av krefter. Prøvde å henge med fra start, ble et lite fall etter ca. 4km, noe som ga henne en boost til å gå fortere, hun speedet opp og gikk inn til en suveren 5.plass.

nr.2 Matilde Strøm, Tverrlandet IL, nr 1. Hanna E. Sørbye, Røa, Nr.3 Eline Klevberg Lerfall, Lånke IL, nr 4. Malin Hoelsveen, Raufoss IL, nr. 5 Andrine Rønning, nr.6 Tora R.Weng, Eidsberg IL. Både Matilde og Eline går sammen med Aasguten sine utøvere i Meråker.

Andrine er veldig fornøyd men sliten. Helga totalt sett var over all forventning, og hun ligger som nr.6 i norgescupen.

Anniken følte seg ganske pigg i kroppen selv etter 2 tidligere løp. Hun er fornøyd og synes det er artig at det endelig klaffer i klassisk sporet også. Anniken ble nr.36 på dagens 10km klassisk fellesstart.

 

Andrine synes det er veldig artig at alle Meråker jentene har gjort det så bra, det merkes at vi har et godt miljø, trener riktig og har gode trenere.

Her er Meråker gjengen samlet fra venstre:

Hanna Fossheim, Spillum IL, Anniken, trener Eirik Loretsen, Eline Klevberg Leirfall, Lånke IL, Mari Andrea Dervo, Åsen IL, Embla Aksnes, Hommelvik IL, Oda Elise Berg, Leksvik IL, Mia Skjerve, Markabygda IL, Ingrid Sørlie Fallan, Skogn IL, Andrine, Matilde Strøm, Tverrlandet IL, Frida Elisabeth Haugland, Innstranda IL

De vil tilføye at de har hatt gode ski og en bra supporter gjeng gjennom hele helga. De retter en stor takk til Gaute og resten av smøreteamet.