Strindheimstafetten 2022

Med regn og plussgrader var spenningen stor på tur til Granåsen. Men løypene var fine selv om det var sugende føre.  Spente var også de som sto for skiprepping og smøringen.

Senior og junior startet showet for å få best mulig forhold i løypene, så Andrine startet kl.12. Med seg på laget hadde hun Anniken og Markabygda’s Mia Skjerve. Det skal sies at disse tre trener til daglig i lag i Meråker. Mia har hatt en veldig bra start på denne sesongen og ble et bra valg for Andrine og Anniken. 4 plass etter to etapper, men med Mia i form endte det med 2.plass bak Inderøy, foran 2 Byåsenlag og 2 Strindheimlag.

Neste Aasguten lag ut var J13-14, også her var det lite nørdtrønderske lag, vi og Inderøy som kjempet mot Byåsen og Strindheim. Ei uvant og tung løype, men Live satte fart fra start, vekslet med Mari som etter 3 kilometer sendte Amalie ut på anker etappen. Det endte med 8.plass, men best av alt ganske fornøyde jenter.

I J11-12år startet Sofia med skikkelig trøkk opp første bakken, hun vekslet med Amalie som sporty stilte opp også her da det manglet en deltager. Rett fra siste etappe i 13-14 til veksling og til andre etappe i J11-12. Amalie vekslet med lillesøster Malin som gikk et jevnt og flott løp. Også her fornøyde jenter etter målgang.

Gratulerer med sølvet til Andrine, Anniken og Mia. Og gratulerer med kjæmpe bra innsats til dere alle.

Nå vil vil ønske alle et riktig godt nyttår🎉.

Vi møtes til neste renn som er Levangerkarusellen onsdag 4.januar på Møssingdalen skisenter.