Nyhet 😃👏🏻😃

Hei! Treningssenteret vil forsøke et prøveprosjekt hvor vi ønsker barn fra 12-15år velkommen til å trene på hele senteret. Både nede og oppe! Gjelder fra det året de fyller 12 år. Men dette krever at de har en forelder som har medlemskap eller familiemedlemskap hos oss.

De må da ha oppfølging av en voksen. Det er ikke slik at senteret skal fungere som pass mens man selv trener. Det vil si at løper man på mølla så er det med oppsyn av en voksen.

Det er mye man kan skade seg på, slik at her setter vi mye lit til at dere som foreldre er nøye med oppfølging og trener sammen. Viktig med kunnskap om trening hos den voksne som har med seg sitt barn på trening. Hvis du som voksen er usikker på dette, send oss en PM så kan vi være behjelpelig første gangen med en gjennomgang.

Dette er et prøve prosjekt og får vi mye meldinger på at dette sklir ut og folk bruker dette som barnepass for egen trening, trekker vi denne muligheten tilbake. Så vi håper folk vil respektere denne muligheten vi forsøker å gi barn som eventuelt ikke har noen annen aktivitet.

Ta kontakt med Hermann Skjelstad for mere informasjon 😃

Mvh Åsen treningssenter