Sprint og sesongavslutning

I kveld var det sprint, runderenn, kveldsmat og avslutning for klubbrenn sesongen 21/22 på Møssingdalen skisenter.

Med 55 startende var det fart, spenning, knall & fall og tette dueller.

Startskuddet gikk med prolog 800 meter fra 9år og oppover. 0-6 år gikk det populære runderennet. “Gå så mange runder rundt 500 metern som du orker på 25minutter”.

Mye heiing og liv i målområdet, og alle løperne var ivrige og spente etter prologen for å se hvem de kom i heat med. Heatene ble satt opp utfra tid uavhengig om du er 9år eller 70år.

Kveldens raskeste ble Martin med Kjell hakk i hæl.

Etter endt løp ble det kveldsmat i skihytta som i kveld faktisk ble litt for lita…Godt å få samlet oss inne til en hyggelig avslutning før det ble premieutdeling til alle som har deltatt på telenorkarusell rennene.

Tidligere har styret delt ut innsatsprisen til noen som står på litt ekstra i skiavdelingen, noen som har utmerket seg og stått på selv om det noen ganger kan butte imot. Styret har også i år sett bra innsats av alle som bidrar, men en person har utmerket seg ekstra og fortjent innsatspremien 2022. For sitt engasjement, bruk av tid og organisering av treninger gjennom hele sesongen, gikk årets pris til trener Ole Martin Almlid som ble både overrasket og rørt.

Vi takker alle som har deltatt på rennene, alle som har hjulpet oss til gjennomføringene, foreldre, besteforeldre og ellers alt støtteapparat. Selv om klubbrennene er over for denne gang har vi et stort renn like rundt hjørnet.

Aasgutenrennet som står for tur lørdag 26.mars. For påmelding se link;

https://www.skiforbundet.no/nord-trondelag/terminliste/arrangement/?eid=367984