Steinkjer skifestival og Jervskogrennet

Det er flere enn juniorene som har vært aktive denne helgen.

Martin (g16) deltok på Steinkjer skifestival klassisk 5 kilometer på lørdag og Jervskogrennet, kort distanse fristil med elementer fra skicross på søndag.

På Steinkjer lørdag var det regn, noe som skapte et sugende føre, selfølgelig likt for alle. Ut fra vinterens tidligere resultater endte resultatlisten som forventet.

Søndag og Jervskogen i Hommelvika. Snø og dårlig sikt krever briller. Men når brillene ligger igjen hjemme er det kjekt at noen vil låne bort sine egne. Å det var ikke hvilke som helst briller. Skibriller fra OL 2002 Salt Lake City. Briller skapt for fart. Martin inngikk en deal med Frode Estil. Lån av briller mot at han kommer til Meråker og starter videregående skole der til høsten.

Briller ble det så gjenstår det å se om hvor Martin tar turen til høsten. Resultatmessig var ikke Martin fornøyd.

 

 

Live og Mari (J12) deltok på Steinkjer skifestival skicross fristil søndag.

Med Nordic junior competition på Steinkjer i helga var det mye folk, sola tittet frem å stadion viste seg fra sin beste side.

2kilometer med inspill av leik var populært, jentene gikk bra og begge var fornøyde med egen innsats. Live sikret seg 1.plassen bare 5sekunder foran Frol’s Solveig S. Leithe. Mari fikk 4.plassen.

Vi gratulerer dere med bra gjennomføring alle tre.

For helgas resultater se link:

https://www.skiforbundet.no/nord-trondelag/terminliste/arrangement/?eid=367638

https://www.hommelvikski.no/portal/arego/club/297/news/9445238