Ekstra midler til skiavdelinga

Mandag var det en hyggelig start på skitreninga. Aasen sparebank kom og overrakte en gave pålydende 40.000.- som en kompensasjon for tapte inntekter under covid-19. Klubben skulle bla i år arrangere KM 13-16 år i Møssingdalen og årets siste renn i NT-cupen. Dette og flere arrangement ble det dessverre ikke noe av grunnet corona.
Styret har valgt å fornye søknaden og håper å kunne arrangerer KM neste sesong.

Leder i skiavdelinga Torbjørn Ekle sa at dette vil komme hele bygda til gode. Samt at noe vil gå til de aktive og til videre rekruttering.Viktig bidrag i ei tid der det er vanskelig å få inn midler på arrangement og dugnader.

Ønsker å takke Aasen sparebank for bidraget, samt benytte anledningen til å fortelle litt om aktiviteten i skiavdelinga.

Flere av aktivitetene skiavdelinga bruker å ha på våren, har det ikke blitt noe av.
St.Olavsloppet skulle egentlig blitt gjenomført denne uka, bla der ski bekler etappene en av dagene.
Tross dette er de eldste utøverne godt i gang med forberedelsene til sesongen 2021.
Våre to eldste utøvere, Simen Hegstad og Henrik Einangshaug trener i Meråker og mye på egenhånd og er godt i gang med oppkjøringa.

Morten Andre og Kjell Stokkan har tatt på seg på seg å trene ungdomsgruppa nå i oppkjøringsperioden i sommer og høst.
Som en del av treninga kommer ungdommene til å prøve seg på noen motbakke/terrrengløp for teste formen og for å ha noen felles opplevelser i en ellers så individuell idrett.
Levanger-ski har vært et samarbeid mellom klubbene i Levanger i flere vintre, i fjor hadde vi suksess med dagsamlinger for utøverne, noe vi ikke har kunnet gjenomført i vår.
På privat initiativ har noen foreldre på Skogn arrangert en fellesøkt i uka, der ca 6-12 ungdommer fra kommunen har deltatt.
Denne uka har Simen Hegstad tatt på deg å lede ei økt i Åsen for denne gjengen. Skimiljøet i kommunen er ikke større enn at samarbeid mellom klubbene er fordelaktig for være flere på trening og at flere utøvere blir med lengre.
I Aasguten er vi heldige som har en gruppe på fem i 2006/05.
Rett under de igjen er det en utøver fra hvert årstrinn, men vi har en litt større treningsvillig gruppe i de født 2010/11.
Klubben ønsker å ta vare på alle slik at alle får et så godt tilbud som mulig og da er blant annet det gode samarbeidet med naboklubbene gjennom Levanger-ski et godt bidrag for å kunne beholde tenåringene.

I september blir det ei Kick- off samling for alle i skigruppa i Knyken helga 18.-20.september

Våre utøvere: Martin Haabeth, Anniken Evenhus, Kine Reitan, Guro Hegstad, Andrine Rønning.
Representanter fra Aasen sparebank: Marit Hagen og Anita Nesjø Tvete.