Endelig åpning 👍💪

Endelig kan sentret åpne igjen 😃

Da er vi klare for åpning av treningssenteret etter en lang, men viktig nedstenging i forhold til korona. Vi hadde håpet at vi kunne ønsket dere velkommne til åpning allerede i morgen 15.juni, men vi blir nødt til å avvente åpning til 16.juni. Alle vil få tilsendt kode på mail i morgen kveld.

Selv om senteret nå er åpnet igjen, er det viktig av vi fortsatt tar hensyn til de føringer som er satt.

Vi er som kjent ikke et bemannet treningssenter så her er vi like avhengige av at dere er med på å gjøre dette til en god åpning ved å være flinke til opprettholde god håndhygiene.

Når du/dere ankommer Åsen treningssenter så ønsker vi at du vasker hendene dine godt med såpe og vann før man i det hele tatt begynner å trene.

Etter at man har trent med utstyr på senteret, så er det viktig at du vasker av utstyret etter bruk. Bruk sprayflaskene som henger ved vasken. Disse vil nå fylt med klor for desinfeksjon.

Det blir også satt ut flasker med sprit/antibakk som folk kan benytte seg av.

Prøv å oppretthold 1m avstand til hverandre, vi har også forsøkt å flytte møller og oppvarmingsapperater slik at det er 1m eller mer mellom disse.

Som sagt så er vi avhengige av deres hjelp og innsats for at dette skal bli en god åpning. Hvis dere opplever eller føler at det er enkelt tidspunkt på døgnet som senteret kan oppleves fullt, så ønsker vi tilbakemelding slik at vi kan finne en løsning på dette.

Med dette ønsker vi alle våre medlemmer velkommne for ei god treningsøkt. Nye medlemmer ønskes også velkommne, de betaler nå halvpris ut året.

Er det ønskelig med med ferie trening i perioden 20.juni til 20.august kan dette kjøpes for 500kr. Dette kan betales inn på kontonummer 44841307604 merket med Navn, ta deretter kontakt med Hermann på tlf 94845884 for kode til senteret.

Hilsen alle oss på Åsen Treningssenter