Norgescup og Leksdalsrennet

Våre juniorer Simen Hegstad og Henrik Einangshaug går i helga Norgescup på Lygna. De gjør sine saker meget bra. Simen ble i går nr 32 av 152 startende på 5 km klassisk. Henrik gikk inn til 119 plass av 234 startende. I dag sto sprint på programmet. Der var det kun Simen av våre to som stilte til start. Han gikk en flott prolog og kom seg videre til kvartfinale. Selv sier Simen at «det er mye som skal klaffe i sprint. Prologen gikk sånn passe og det var litt ekle forhold og ustødige løyper. I kvartfinalen gikk det rett og slett for fort og jeg ble forbigått». Vi synes uansett Simen presterte utrolig bra med å bli nr 18 av de 142 som stilte til start. Skiavdelingen er utrolig stolte av dere begge to. I morgen venter nytt renn i fri teknikk. Vi ønsker dere lykke til!

Full innsats under dagens prolog på Simen

Henrik stilte ikke til start i dag, men fikk en fin plassering under gårsdagens løp ( Bilde fra en tidligere anledning ).

LEKSDALSRENNET:

Våre yngre utøvere har i dag vært i Verdal og gått kretsrenn. Leksdalsrennet gikk av stabelen med 8 av våre til start. Fine forhold og et vel gjennomført arrangement gjorde dagen til en fornøyelig opplevelse for store og små. Gode prestasjoner hadde vi også med seier til Martin Haabeth i G14 år og pallplasser med 2.plass til Signe Langli i J12 år, 2.plass til Anniken Evenhus og 3.plass til Andrine Rønning i J15 år.

Mari, Laura og Signe forbereder seg til start. Hege er støttespiller ( skadet fot ).

Mari følger konsentrert med på klokka og er klar for sine 1 km

Signe er i siget for tiden og gikk i dag inn til en fin 2.plass

Laura klar for start

Martin – konsentrert og klar for sine 3 km

Kine er en hardhaus og går skirenn tross brudd i fotbladet. Snart venter operasjon.

Anniken i fin stil – flott 2.plass i dag. Gratulerer.

 

Andrine i full konsentrasjon.

Guro i fint driv!

 

Det skal ikke stå på innsatsen. J15 har gitt alt!

Fornøyde jenter med velfortjente premier!!

Premieutdeling for de eldste:

Offisiell resultatliste Leksdalsrennet2020