Dobbel smell på Levanger

Det ble både nettsus og hodesus da Aasguten fikk en leksjon mot serieleder Levangerstudentene.

Aasguten var fulle av selvtillit etter en god høst da de dro til Levanger for å møte ubeseirede Levangerstudentene. Første oppgjør i vår endte uavgjort, så man hadde et visst håp om å kunne påføre studentene deres eneste tap for sesongen.

Det startet også ganske lovende, og de to første sjansene var det Aasguten som hadde. Nærmest var Kasper da han fikk avsluttet et strålende angrep med et skudd fra 13-14 meter. Skuddet ble dessverre avverget av keeper. Vi hadde også en avslutning i stolpen.

Likevel virket studentene skumle i angrep, spesielt spissen og den ene kanten var både raske og gode teknisk. Men bortelaget holdt greit stand, helt til ca halvtimen spilt. Da raknet det imidlertid til gangs! Tre personlige feil på egen halvdel, og så var det 3-0 i baksmell til pause.

Det må nevnes at rett før det raknet så slo JK hodet såpass at han var borte i et halvminutt, og han måtte hjelpes av. Man skjønte likevel at gutten var OK, for i kjent og ubeskjeden stil meldte han i pausen at “vi hadde kontroll til jeg gikk av” (vi får legge til at det ble sagt med glimt i øyet).

I pausen fikk vi verifisert at alt var på plass hos JK (se bildet, skjønt hodet er vel lenger oppe?), så han kom innpå et stykke ut i andre omgang. Seigpining skal vi spare leserne for, så la oss heller runde av  med at det til slutt ble overkjøring og 9-2. Banens eldste og yngste, hhv Ronny og Jon Erling, satte inn Aasgutens trøstemål.

Dagens aasgut: Iver