Aasguten- en klubb som blir lagt merke til

Aasguten er en klubb med stor aktivitet.

Nå har Åsenhallen kommet på plass, og til høsten blir den endelig håndball og hjemmekamper i egen hall.

Kunstgressbanen med mye god fotball på alle nivå, fra knøtt til et stødig herre-seniorlag.

Man har de aller minste som er med på allidrett og idrettskole. Som ønsker å bli kjent med ulike idretter og ha fysisk aktvitet sammen med kameraten eller venninna.

Vinteren nærmer seg og det har vært aktivitet for de skiinteresserte en  god stund allerede.

Det arrangeres terrengløp på sommerhalvåret og klubbrenn på ski vinterstid.

Det er Grendakamper for sjov, som danskan ha villa sagt det.

Det er blitt merket turstier både i bygda og på fjellet. Vi har treningssenteret for dem som ønsker å løfte tungt eller trene på andre måter.

Kort oppsummert er vi en klubb som  har utøvere på alle nivå, va har plass for alle.

Det er plass til dem som ønsker å lukte på flere idretter, eller som bare er med på en av klubbens tilbud.

Det er ungdomer som går idrettslinja på vidergående, som har flyttet og likevel ønsker å representere Aasguten. Det er håndballspillere som startet i Aasguten, men som av naturlige årsaker har byttet klubb for å ha lag å trene med og for å satse på det aller artigste de vet.

Vi har utøver som satser på rulleski, og deltatt i World-cup denne sommeren.

Dette blir lagt merke til.

For en kort tid siden ble håndballgruppa kåret til Årets klubb i region- Nord, og det etter å bli nominert fra folk utenfra, som har lagt merke til organisasjonen i klubben. Hvordan det blir tilrettelagt for utøverene, hvordan trenere og foresatte opptrer i forbindelse med trening/ kamper.

Skal en liten klubb som aasguten fortsette denne gode trenden, er vi avhengige av aktive barn, støttende og engasjerte foresatte. Samt at vi har en næringsliv i Åsen og omegn som stiller opp som sponsorer når vi etterspør. Og nå har vi mange steder sponsorskilt kan vises, vi har sponsortavla ved Aasen sparebank arena, godt synlig fra E6’n, Flott sponsorvegg i Åsenhallen og siste tilskudd er ei flott sponsortavle i Møssingdalen skisenter. Godt synlig fra Stokkvola 1000 årsti, kanskje den meste brukte turstien i kommunen???

                                                                                   Sponsortavle med 20 eksklusive plasser

Skaiavdelinga er glade for endelig å kunne tilby våre samarbeidspartnere et ustillingsvindu for bedriftene i nærområdet på en godt synlig plass. Vi har i tillegg reklameplass på våre skiklær.  Vi har allerede mange lokale aktører med på laget, og vi ønsker fler.

Har vi ikke kontaktet din bedrift for samarbeid, ta gjerne kontakt.

Skihytta. Lokale kan også leies til selskaper og møter, og blir flitting brukt

Hva med sponsorskilt godt synllig fra Stokkvolastien?

Vi ønsker ikke bare å vise hvilken fin klubb vi er, men vi ønsker også å vise fram bygdas arbeidsplasser. Vi ønkser å synliggjøre det positive i bygda.

Og VI blir sett. Blått er flott!!!!