Markabygda overkjørt!

Vårens 8-0-seier oppi Markabygda ble nesten gjentatt i returoppgjøret på Aasen Sparebank Arena.

Etter to unødvendig tette og nervepirrende kamper mot Ekne og Leksdal/Vuku2 så var det en viss spenning inn mot Markabygda-kampen, selv om dette var et lag som ble banket 8-0 i vår. I begge de to foregående kampene så var Aasguten best i store deler, men det ble allikvel spennende ettersom vi var så innmari svake når vi først var svake.

Vel, mot Markabygda ble ikke dette et tema i det hele tatt, for de ble utspilt av hjemmelaget stort sett i 90 minutter til ende. Den største sjansen Bygda hadde i første omgang måtte Iver skape for dem, da han sendte et utspill rett til en motstander som fikk skyte upresset fra 20 meter. Iver stod litt langt ute, men fikk fistet ballen over til corner med en kjemperedning.

Ellers var det blått i blått, med gult løpende mellom. Til pause stod det 4-0 etter mål av Thomas, Kevin, Rune og Kevin igjen. Andre omgang fortsatte på samme viset. 5-0 kom på straffespark ved Kevin, før bortelaget fikk et trøstemål etter ei kjapp kontring. Men vi var ikke ferdige: 6-1 ved Kevin, 7-1 ved Kasper og 8-1 med Kevin.

I løpet av den siste halvtimen var mange av de yngste spillerne i troppen ute på banen og bidro til storseieren. Det var kjempeartig å se på, og denne gangen berget neglene bedre enn i to siste.

Dagens aasgut: Femmålsscoreren