Storsjöcup 2019

Praktisk eksamen i “Respekt – samhold – trivsel” bestått med glans av IL Aasguten i Östersund

Årets Storsjöcup ble avholdt 1. – 6. juli, og IL Aasguten hadde med fire lag: J12, J13, G13 og J14. Spillere, lagledere og foreldre fra alle lag bodde sammen på ved Palmcrantzskolan som vanlig. Spillere lå inne på skolen, men lagledere og foreldre campet på baksiden, i et området som ble bedre kjent som Lyckliga Gatan etter hvert.

Respekt – Samhold – Trivsel ble etterlevd 100%, så får Flest Mulig – Lengst Mulig komme neste år. “Flest Mulig” ble nemlig “alle”, og “Lengst mulig” ble “rett ut”. Våre lag spilte nemlig 17 kamper til sammen, og det endte med kun én seier. Den var det J13 som sørget for da de slo Varden 2-1 i gruppespillet. Når det er sagt, så var vi på høyde med våre motstandere i nesten samtlige kamper, men alle lagene våre la seg til en vane å score lite og tape knepent. Vi har allerede begynt praten om å samarbeide mellom lagene for å komme oss ut av denne trenden – vi kommer sterkt tilbake.

Men vi koste oss som bare det likevel, så fort den akutte skuffelsen hadde lagt seg så var det bare smil og blide unger å se. Og voksne! Vi gjennomførte stallordren “alle heier på alle lag” så fremt det lot seg gjøre rent praktisk, det ble lagt merke til og satt pris på hos både spillere og lagledere.