Mødre la siste hånd på forberedelsene

Det ble trim for eldre i de siste forberedelsene til årets Storsjøcup for J13.

Den planlagte treningskampen mot Varden for å drille J13 i 9er-oppsett før Storsjøcupen gikk i vasken i siste liten, så da var rådyra svingode. Vi fikk snudd oss rundt og fikset en interntreningskamp mellom J13 og J14/TrimForEldre.

Sistnevnte lag bestod av J14-jenter og sporty mødre til flere av de samme jentene. Før kampstart ble det mye “vi orker ikke så mye” og “hvor lenge må vi spille” fra den mest voksne delen av J14/TrimForEldre-laget. Men som dere snart skal få se, så gikk da det rimelig fort over!

Det ble spilt 3 omganger á 20 minutter, og sluttresultatet ble 4-3 til J13. Etter en påstått feil med telleapparatet så ble det allikevel avholdt en litt utypisk straffespark-konkurranse. Elleve skyttere på hvert lag, og dommer/trener i mål på alle skuddene. Siden dommer/trener også er referent, så skal det ikke påstås at keeperspillet var imponerende, men totalt fem mål på 22 straffespark er vel noe i underkant av forventning. J13 måtte her se seg slått 3-2.

Ann Cathrin med ureglementert holding, men det ble med rødt hår og ikke rødt kort fra dommeren