St.Olavsloppet dag 3

I tradisjon tro når det er fredag og loppdag, skifter skiungdommene ut ski og staver med løpesko.

Flere grugledet seg. Ikke kan de løpe, det er kjedelig å løpe, de får vondt av å løpe, de løper for sakte. Kommentarene haglet. De var flinke til å snakke ned seg selv før start. Likevel er samholdet og felleskapet vikitgere enn selve etappetiden og sluttresultatet. Selv om det er gøy å sammenligne seg med tidligere år og kanskje litt mot Rapp i.l. da…..

Tonen mellom klubbene var vennlig og snill før start i Sandvika.Vi lovte å heie på hverandre i løpet av dagen…….men så så vi ikke noe mer til Rapp. Hva skjedde?????

Jo Anniken Evenhus løp bakkene opp til Skalstu på eventyrlig vis og la de alle fleste i løypa bak seg.

Nesten så kjapt at det kun var Anne og Knut Evenhus ble foreviget i bakkene.

Video av Anniken å å se på Facebooksiden til Il Aasguten St.Olavsloppet

https://www.facebook.com/IL-Aasguten-StOlavsloppet-2019-258892424291939/

Kine Reitan la i vei i en forykende fart på 2.etappe

Tuva Hokstad Har lagt skiene på hylla, driver på med fotball og i dag i fullt firsprang med løpeskoa på.

Martin Haabeth tok en aldri så liten Petter Northug på sin 8,3 km lange etappe.  Fant seg en rygg og holdt den. i følgebilen ble det spådd at han kom til å rykke på 6 km. Ganske så riktig gjorde han det, kom alene til veksling. Og etter veksling kom han med nr 86 og takket for samspringinga.

Dagens  yngste, Eirik Selven  på 10 år, er en veteran å regne i loppet, da dette er hans tredje år. Fikk også dagens korteste, men skal få løpe igjen i morgen. Andrine Rønning(Running) Hold en frisk fart i alle sine km.

Andrine gir alt. Da er det godt å få god støtte fra venninna Anniken.

 

Kristian Evenhus hadde dagens lengste etappe på 10.7 km. Han ga absolutt alt, han passerte mange løpere på sin etappe og viser at han er i god form.

Kristian sendet ut Mats Augdal Dahl. Mats skal til sammen løpe tre etapper på tre dager i dette loppet. Respekt!!!!!

 

På grunn av skade måtte dessverre Signe Elisabeth Langlid kaste inn håndkle i siste liten. I Signe`s skadefravær tok ungdommelige Roger Hokstad hennes plass, og han skjemte ikke laget, tross sin voksne alder….

En spent gjeng speider etter Hege.. Når kommer hun???? Plutselig kom hun i fint driv opp den siste drøye bakken inn mot mål i Åre.

Hege Almlid kan med god grunn smile etter dagens innsats.

Fornøyd og len itt sliten gjeng samlet i Åre.

Og noen bilder fra det nest vikitgtse denne dagen. Uten mat og drikke osv……

Felles bespisning på Max. Burgerne ble raskt fortært.

Aasguten visste mange ryggen i dag, med sannelig var de meget gode til å heie og komme med positive tilrop til de andre også.

Flere kjente fjes fra skisporet var å finne langs løypa, det ble heiet og hoiet. Stemninga var meget god hele dagen, selv om noen hadde litt dårlig tro på seg selv før start.

Vi KAN bekrefte at de KAN løpe, det er gøy å løpe, vi har det morsomt sammen og smilet var på plass hele dagen. Skiungdommene er en super gjeng. Og i dag sprang de sammen som et lag.

Heia Aasguten!!!!!

Takk for god støtte langs løypa med positive tilrop, støttende meldinger og at hele dagen ble foerviget md fotos.

Vi ønsker lørdagens løpere lykke til på ferden mot mål i Østersund. Vi heier på dere!!!!!