St.Olavsloppet 2019

Onsdag braker sommerens vakreste eventyr løst, med start i Trondheim og med mål i Østersund på lørdag. Vi snakker selvfølgelig om St.Olavsloppet.

Anniken starter med den tøffe etappen fra Sandvika-Kalfjellet på dag 3 fredag

Nesten alle etapper er bekledd, og vi håper åsbyggen og andre med tilhørighet i Åsen stiller opp enten som løper, støtteaperat, dugnadsgjeng eller som støtte langs løypa. Dette er noen fantastiske fine dager med mye løpeglede, sosialt og kanskje noen stive og støle ben. Gnagsår kan også oppstå. Mange er med for det sosiale, ha et mål å trene mot, og noen trener mer enn andre, for å vinne hele greie. Aasguten er ikke i den siste kategorien. Vi statser på mangfoldet, samholdet ved å klare å stille lag.

Onsdag ettermiddag er det veksling i Åsen sentrum- kom å hei på løperen, ordne et skikkelig folkeliv.

Selv om snøen forlengst har forsvunnet fra Stokkvola, holder skiessene det i gang. Skiavdelinga har hatt en løpeøkt i uka, med fokus på å være litt forberdet til fredagens etapper i loppet. For de siste årene har skiavdelinga stilt med løpere på dag 3, i år fra Sandvika til Åre. Flere av løperene stiller også flere dager. Det er noen spreke ungdommer vi har i bygda.

Guro Hegstad og Kine Reitan er denne uka i Meråker på Sommereventyret. De er på ei ukes treningssamling og er med på Langrenn+, det ryktes om harde økter og flere treninger hverdag, samt mye sosialt. Nye teknikker blir innført og ikke minst  nye bekjentskaper. Kine avbryter eventyret en dag før tiden og blir med på en atappe i loppet, sammen med bla Martin Habbeth, Mats A. Dahl, Anniken Evenhus og Andrine Rønning. Guro derimot avbryter sommereventyret i meråker onsdag, ved å dra til sydlige strøk. Vi ønsker dem alle lykke til.

Aasguten med nr 57 på brystet!!!!!!!

Løperne kan følges live om du omformodning ikke kommer deg langs veien for å heie, men synes det er artig å følge med likevell.

Dag 1:

https://live.eqtiming.com/49496?fbclid=IwAR0YUhZA3I4ZpY1uDoKqNqzE6AEGGyU8hZCKWj-QG4X0okoHnNYPPR-1hM0#contestants

Dag 2:

https://live.eqtiming.com/49497?fbclid=IwAR0cyxd58VkEGWjOaRRaNjO83V-0y0T4ZnOOLQqWT82xaZRhdEPHGoccpkY#contestants

Dag 3:

https://live.eqtiming.com/49498?fbclid=IwAR3G6Ao9n6TaWB-0MZQ_HjbPZC2ONh2iKuFrAlQDg7QVSFfENT40mVEHpec#contestants

Dag 4:

https://live.eqtiming.com/49499?fbclid=IwAR0yr_BHmVQSzN5vRRQ_xARD6iPvFIqaZn4ijbBs0tmvp6N1QHbDN6008No#contestants