Rydde ny tursti!

Endelig har vi funnet en ny tur vi kan rydde og merke. Sonstadvåttån ligger i Nordbygda, ovenfor gården til Geir Skjesol. Turen går på deler av stien til Skardtjønna. Så dette blir en avstikker, slik at turen blir lengre. Det er litt bratt i starten, før en får fin utsikt mot Hoklingen, Hammervatnet og Nesvatnet. Det er en hule/ tunell i fjellet som en kan gå gjennom. Spennende for barna!!
Vi tenker å lage en gapahuk ved kassen. Håper folk har lyst å hjelpe til å rydde og merken turen.
Vi trenger noen med motorsag og hekksaks. Og noen til å merke blått! Bære pinner og merker. Om noen vil ta med kaffe eller kake er det flott. Vi starter å rydde/merke lørdag 18. Mai kl 11.00. Møtes ved Geir Skjesol. Det melder fint vær og varmt. Ta med egen drikke og evt matpakke.
Si gjerne i fra til Ann Cathrin Fossum om du vil hjelpe til.

Vi i turstigruppa gleder oss til å vise fram en ny plass.