Oppussing ūüėÉ

L√łrdag 11. Mai stengte vi √Ösen treningssenter for dugnad. 10 stk m√łtte opp for en dag med snekring, maling og annet arbeid. Styret serverte frukt, polarbr√łd, n√łtter og pizza! Viktig med mat og drikke n√•r en jobber ūüôā
Vi tok ned lameller og satte opp en liten vegg der vi hengte opp to speil. Vi satte sammen det nye kneb√ły/ cage apparatet og flyttet om. Fikk utnyttet rommet bedre, s√• n√• er det bedre plass. Vi malte 3 vegger orange og resten hvitt. Yttergangen fikk en orange vegg.
Eneste vi ikke ble ferdig med er tak og gulvlister. Og to d√łrer som skal males hvit. Det skal gj√łres en ettermiddag, senter skal v√¶re √•pent fordi!

Styret er veldig forn√łyd med dugnadsinnsatsen og glad folk hjelper til! Tusen takk!!!

Hege R√łsdal ordnet med maling som vi fikk sponset av Lorvik og Skj√łrholm Maleservice AS. ūüôā

Håper dere får energi av fargen og blir glad!! God trening!

Legger med f√łr og etter bilder.

-styret!