Historiske håndballspillere

Historisk serieavslutning for Aasgutens håndballspillere. I mange år har Frostahallen  vært hjemmebane for våre spillere. I går var det for siste gang og en ny epoke starter til høsten med egen hall!!! 

Det ble ikke sesongavslutning i Åsenhallen som vi hadde håpet.
Med publikum fra Åsen angret slett ikke på å ta turen til Frostahallen denne dagen,
5 kamper med Aasgutenlag på den ene siden.
Startet med J11 som møtte Sparbu. Jentene kjempet godt mot et Sparbulag som har trent og spilt i idrettshall mange år. Mange stangskudd i tverrliggeren. Så neste år blir det godt å få spille med vanlige handballmål for J11.

Historiske gutter, G12.De siste som spilte hjemmekamp i Frostahallen.

Om det var at de gleder seg til å spille i egen hall til høsten som var motivasjonen for innsatsen på banen av alle lag lørdag vites ikke. Men innsatsen til alle de fem lagene var det ikke noe å si på.

Trener Elin Hagnes Berg oppsummerer årets siste seriekamp for j12 slik:
Vi skulle spille mot Stjørdals-Blink, et lag som vi tidligere i sesongen tapte stort mot. Hovedtyngden i kampen skulle legges på å spille tøft, men fair i forsvar og at de skulle oppsøke rom i angrep – aller helst stupe i rommene. Jentene leverte varene, for å si det mildt. De spilte hverandre god og vant med 2 mål. Digg å avslutte sesongen med en kamp der de virkelig viser hva de er god for.
Dagen ble avsluttet med sosialt og Frøydis sin pizza hjemme hos Karen Anna.
En herlig bukett jenter!

Bortekampen mot StjørdalsBlinkendte med tap 13-5. Stor var gleden hos spillere, støtteapparat og publikum da resultattavla viste 14-12 til Aasguten J12.

J12 er fornøyde meg årets sesong og gleder seg allerede til neste sesong.

G12 har stilt med to lag i serien i år. Trener Guro Vedul Tronstad har dette å si om helgas to kamper:

For en artig dag det vart i Frostahallen 😊👍 Snakk om avslutning for våre 12-årslag (gutter og jenter)! Og ærlig snakka så var det vel fortjent. Makan til forsvarsspill til tider, fin flyt i angrepet, mange på scoringslista og nest-sist pasninger. Herlig å sjå når dem spille på lag 🤩Til tross for tøffe kamper denne sesongen, så har hver enkelt tatt mange ferdighetssteg på banen; og det er herlig og avslutte sesongen med seier 👌😉 Da er det bare og glede seg til cup i april, og neste sesong når vi spiller i egen hall! 😃

Og det må legges til at sesongens to siste kamper ble spilt mot nr 2 på tabellen og de ga et knepent tap og en solid seier. Bortekampene mot Charlottenlund endte med tap 27-9 og 29-14 høsten 2018. I første kampen kjempet guttene jevnt med Charlottenlund og endte med 14-17 tap. Stor forbedring fra i høst. I siste kampen var guttene på hugget hele kampen. Mange flotte scoringer, godt forsvarsarbeid og keeperarbeid . Kampen endte med 21-15 seier mot Charlottenlund.

Gutter 10’s spreke spillere etter årets siste kamp.

G10 – overgangen med å spille på hel hall er stor fra å trene i en gymsal. Guttene har utviklet seg godt denne sesongen. Her er det ikke fokus på sluttresultat, men viktig å øve på seg på håndballspillet. Artig å se på den fine utviklingen guttene har hatt denne sesongen

Lagkontakt Tone Alstad oppsummer site kamp slik: Da er siste seriekampen for sesongen 18/19 spilt! Gutter 10 fikk vise muskler mot Stjørdals-Blink. Som ved tidligere kamper, ble det lagt ned en formidabel innsats i forsvar! Guttene jobber fort sidelengs, de er god på å møte angriperne og står støtt sammen! …og helt bakerst står våre uredde keepere – som ofte serverer klasseredninger!
Framover fikk vi lurt oss forbi guttene fra Stjørdals-Blink flere ganger, fine innløp og gode avslutninger!
Nå gleder vi oss på Steinkjercup, før vi tar en liten handballpause!”

Ønsker med det samme og berømme Frosta il håndballavdelinga for det gode samarbeidet vi har hatt når det gjelder arrangement i hallen og Tove i Frostahallen for leie av hallen ved trening og kamp. Dere har lært oss mye som kommer godt med når  Åsenhallen står klar.

Takk til alle som bidrar rundt spillerne, det være seg trenere, lagkontakter, tilskuere, dugnadsfolket, sponsorer og andre støttespillere! Dere er råe!!!!!Blått er flott!!!!

Takk til dere alle som ga oss stor handballglede i Frostahallen.
Alle lagene skal delta på Cup på Steinkjer sist i april. Lykke til!!!!